Diari NO TAN A PROP.

Al Baix Maestrat aboquem al mar les aigües residuals sense la depuració mínima legal. Havíem de tenir una depuradora amb data límit a l'any 2000 i ens la neguen malgrat que fa més de vint anys que paguem al rebut d'aigua un canon valencià de sanejament per una depuració que no es fa. A més incomplim la Directiva 91/271. Ja n'hi ha prou de tirar merda al mar.

9 Usos inusuals dels refrescos de Cola agost 17, 2012

Filed under: Països Catalans — notanaprop @ 2:21 am

Mentre que aquests tipus de refrescs acostumen ser un problema per a la nostra cintura, són definitivament un avantatge per als nostres llars, fent-los servir de forma inusual per resoldre altres situacions molt diferents de la nostra sed.Refrescos de Cola per a la Neteja

1. Netejar Olles i paelles cremades. No pots suportar el socarrimat de les teves olles i paelles? Deixeu-les unes hores en remull amb Cola abans de rentar.

2. Descalcificar una caldera. Submergir productes amb Cola també ajudarà a la descalcificació, com amb les olles i paelles cremades, esbandir i rentar després.

3. Neteja parabrises. Eixugaparabrisa només pot anar tan lluny – rentar parabrises del seu acte amb cua per retirar tot el material que s’acumul.

4. Eliminar les taques i olors. Cola és super resistent en greix, la sang i els marcadors. També ajuda a eliminar les olors fortes en la roba. A més del seu detergent regular, aboca una llauna de refresc de Cola a la màquina de rentar i blanquejar.

5. Banys nets. Aboqui una llauna de refresc de cola en la tassa del bany i deixi reposar durant aproximadament una hora abans d’esbandir. Funciona de meravelles!

Salut i Cos

6. Traieu xiclet del cabell. Submergeixi l’àrea afectada en un petit bol de Cola. Deixar reposar durant uns minuts, i netegi amb una tovallola. És possible que vulgueu per rentar el cabell després d’això!

7. Alleujar una picada de medusa. Ajuda a calmar que dolorosa picada abocant Cola sobre ella, si no és té res més.

8. Com desfer-se del olor de pixat.  Cola també pot ajudar a alleujar els efectes d’una altra criatura sigui gos, o fins i tot una mofeta. En la seva dutxa o banyera, abocar Cola per el cos i deixar que reposi durant uns minuts abans d’esbandir.

9. Crear Rínxols. Sorprenentment, abocant Cola sobre el cabell i deixar en remull durant uns minuts abans del xampú li donarà rínxols perfectament inflables.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
Segueix

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 167 other followers