Diari NO TAN A PROP.

Al Baix Maestrat aboquem al mar les aigües residuals sense la depuració mínima legal. Havíem de tenir una depuradora amb data límit a l'any 2000 i ens la neguen malgrat que fa més de vint anys que paguem al rebut d'aigua un canon valencià de sanejament per una depuració que no es fa. A més incomplim la Directiva 91/271. Ja n'hi ha prou de tirar merda al mar.

L’avió de Ripollès resumeix a la perfecció la burla que és l’aeroport de Castelló” juliol 17, 2012

Filed under: Països Catalans — notanaprop @ 2:40 pm

 

aeropuerto castellon, carlos fabra, crisis

Sobrecost per l’avió de 127.000 euros que cal afegir als 300.000 euros de l’estatua.
Ignacio Blanco (EU): “L’avió de Ripollès resumeix a la perfecció la burla que és l’aeroport de Castelló”

El portaveu adjunt d’Esquerra Unida a Les Corts ha qualificat de “surrealista que l’únic avió que haja aterrat a l’aeroport de Castelló, siga el que corona l’estàtua inefable de Ripollès en honor a Carlos Fabra. Ens resulta vergonyosa la imatge, i aquesta,lamentablement, resumeix de manera perfecta el què és aquesta infraestructura: una simple ornamentació per a consolar, amb els diners de tots, les bufonades del senyorFabra”, ha criticat.

Blanco ha recordat que el cost de l’obra escultòrica és de 300.000 euros,quantitat que se suma al sac sense fons que ha suposat la inútil infraestructura de l’aeroport. A més, el propi autor de la monumental escultura assegurà que havia introduït modificacions al disseny original. Ens temem que això, unit a que el taller va sofrir robatoris de material perp art de lladres de coure i que haurà sigut reposats, farà pujar el preu final a més dels 300.000 euros inicials”.

Esquerra Unida ha denunciat en reiterades ocasions no sols el “desficaci” d’aquesta obra dedicada a Carlos Fabra. “També recordem que Ripollès va ser contractat a dit per l’empresa pública Aerocas, botant-se a la torera la llei de contractes públics”,critica Blanco, qui afegeix: “no sabem ja ni com definir el fet que en mig d’una crisi com la què estem vivint i d’unes retallades inclassificables, el PP seguisca erre queerre, permetent aquestes imatges: la d’un aviód’acer i coure coronant una estàtua quel’única utilitat que té, com la de l’aeroport,és complaure la megalomania de Carlos Fabra”.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
Segueix

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 167 other followers