Diari NO TAN A PROP.

Al Baix Maestrat aboquem al mar les aigües residuals sense la depuració mínima legal. Havíem de tenir una depuradora amb data límit a l'any 2000 i ens la neguen malgrat que fa més de vint anys que paguem al rebut d'aigua un canon valencià de sanejament per una depuració que no es fa. A més incomplim la Directiva 91/271. Ja n'hi ha prou de tirar merda al mar.

Consulta les notes de tall 2012. Notes d’admissió 1a assignació Juny 2012 (13/07/12) Ordre per Universitat i alfabètic per estudi juliol 13, 2012

Filed under: Països Catalans — notanaprop @ 10:32 am

https://i0.wp.com/web.jet.es/pera/nou.gifUn any més, els estudis de Medicina i els graus biomèdics dominen en les notes de tall per accedir a la universitat
La qualificació més elevada, un 12,54, és l’exigida per la carrera Física-Matemàtiques de la UABhttp://www.am.ub.es/~emasana/GIF/nou.gif
Medicina a totes les universitats públiques catalanes on s’imparteix (UB, UAB, UAB-UPF, URV-Reus, Lleida i Girona) i altres graus de l’àmbit biomèdic copen els primers llocs entre les carreres que més nota exigeixen per aceeder a elles, segons la informació facilitada per la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat. En el més alt de les notes de tall se situa, però, el grau conjunt Física-Matemàtiques de la UAB, que exigeix un 12,54.
Aproximadament el 70% dels alumnes han estat seleccionats en un grau que van escollir en primer lloc i, durant els últims dies, han rebut en aquest sentit un missatge SMS de la universitat corresponent. La resta haurà d’esperar a les noves assignacions.
Un 11 o més en 19 carreres

El segon lloc quant a nota de tall l’ocupa Medicina de la UB, amb un 12,33. També exigeixen una nota molt elevada, entre d’altres graus, Enginyeria en Tecnologies Aeroespacials, al campus de la UPC a Terrassa, amb un 12,28, i Administració d’Empreses-Economia-Dret de la UPF, amb un 12,08.

Les preferències dels estudiants es mantenen en la línia dels anys previs, encara que en aquest curs l’exigència és lleugerament superior en els graus amb nota més elevada. De fet, per entrar en 19 carreres cal haver obtingut un 11 o més, sobre un màxim de 14.

En aquest pdf es poden consultar les Notes d’admissió 1a assignació Juny 2012 (13/07/12)
Ordre per Universitat i alfabètic per estudi13notes d’admissió en la primera assignació. Juny 2012

Per comparar amb l’any passat aquí

Més informació a:

https://accesnet.gencat.cat/accesnet/AppJava/html/index.html

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
Segueix

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 167 other followers