Diari NO TAN A PROP.

Al Baix Maestrat aboquem al mar les aigües residuals sense la depuració mínima legal. Havíem de tenir una depuradora amb data límit a l'any 2000 i ens la neguen malgrat que fa més de vint anys que paguem al rebut d'aigua un canon valencià de sanejament per una depuració que no es fa. A més incomplim la Directiva 91/271. Ja n'hi ha prou de tirar merda al mar.

La princesa alemana Corinne zu Sayn-Wittgenstein-Sayn abril 16, 2012

Filed under: Països Catalans — notanaprop @ 2:56 pm

https://i0.wp.com/www.parahoreca.com/wp-content/uploads/2012/04/corinna-zu.jpg

Relacionada: Què feia Corinna Sayn Wittgenstein en el Valencia Summit del 2004?

Segons El Confidencial, la princesa Sa Altesa Reial Corrinne zu Sayn-Wittgenstein i diversos empresaris dels que encara no ha trascendit la seva identitat acompanyaren al monarca a sud d’Africa, a Botswana en un vol amb un jet privat, per caçar elefants prop de la major reserva natural d’aquesta espècie en perill d’extinció, en ple delta de l’Okavango.

Relacionada: La notícia del Rei borbó caçant elefants a Botswana revoluciona la xarxa


Imagen Portada De La Revista 'Semana' La princesa, que l’acompanyava és a nivell protocolari, ja que no és una princesa de sang, però ,a sovint, se li ha donat el tractament de Sa Altesa Reial, i és diu Corinne Sayn-Wittgenstein, encara que el seu nom és o era Corinna Larsen o Larsson a Itàlia. Va nèixer a Ditzingen (Alemania) .

A Corina zu Sayn-Wittgenstein, desprès de la cacera d’elefants, ja no se la ha ni podrà mantenir, per molt més temps, sota el tupit vel mediàtic que la ha mantingut en l’anonimat, per a la majoria de la gent, malgrat estar, des de fa anys, a Madrid molt a prop de la Zarzuela, vivint amb els seus dos fills. De fet, aquesta setmana les revistes Semana parla de la Corinna i Lecturas treu una foto de cos sencer de la Corina i a l’altra pàgina de la Reina.

corinne a la revista lecturas

Corinne va adquirir el títol de princesa al casarse pel civil -amb la desaprovació dels pares del nuvi, que és el seu segon fill gran: el príncep Alexander von Sayn-Wittgenstein-Sayn (1943) i la comtessa Gabriela de Schönborn-Wiesentheid (1950)– a l’exclusiu barri de Chelsea a Londres, al mes de desembre de l’any 2000, amb el príncep Casimir zu Sayn-Wittgenstein Berleburg, de nom complet: Johann Casimir “Casi” Ludwig Karl Andreas Maria Rudolf. El príncep amb el que es va casar en segones núpcies, va nèixer al 1976, i és prop de 1o anys menys que Corina. A l’estiu de l’any 2001 es va tornar a casar amb el mateix príncep però ara per l’esglèsia, la boda es celebrà a Salzburgo (Austria), desprès de l’anulació del seu primer matrimoni. El 18 de febrer de 2002, Corine, va tenir el seu segon fill, al qui li van posar de nom, Alexander, encara que quan el van batejar -el 22 de juny de 2002-, a la capella del Palau dels Sayn, li van posar de nom: Alexander Kyril Ludwig Peter Salentin Maria Gabriel Imatge familiar del iaio amb l’Alexander. Alexander mit seinem Enkel Prinz Alexander

Corinna va nèixer a Fráncfort el 28 de gener 1965. Va estudiar a la Webstter University de Ginebra. Els seus pares són Finn Bönning Larsen, mort al 2009, que fou el responsable de l’aerolínea brasilenya Varig en Europa, i de Ingrid Sauer. Abans de casar-se amb el príncep alemany, el seu nom era Corinna Larsen, i estava divorciada del seu primer marit, Philip Adkins,  amb qui l’any 1992 va tenir la seva filla, Nastassia Adkins, que ha treballat fent Marketing Intern al Museo de El Prado a Madrid. Entre un i l’altre matrimoni va tenir una coneguda relació -es va arribar a comprometre- amb Muck, un dels membres de la familia Flick, una coneguda i poderosa  familia que controla gran part de l’imperi automobilístic Mercedes.

Segons el llibre de la periodista catalana Pilar Eyre, “La soledad de la reina”, una de les amants conegudes de Juan Carlos I fou una xica de 25 anys, de nom Corina, què va arribar a viure al palau de la Zarzuela, encara que haurien acabat la seva relació en les festes de cap d’any de l’any 1987. No sabem si aquesta Corina és la mateixa Corinne d’ara que anomenen princesa. Però si sabem que arràn de la publicació d’aquest llibre -519 pàgines- la periodista, habitual col·laboradora a Telecinco fou acomiadada i on a més es va prohibir parlar del contigut del seu llibre.

Corinne és una dona atractiva, simpàtica i de gran elegancia, que sap moure’s amb facilitat en els ambients dél més alt nivell empresarial i financer d’Europa, pero especialmente a Alemania, és on amb la seva agenda té accés a qualsevol dels alts dirigents i propietaris de les empreses del país. Això, a més, ho ha sabut combinar amb una activitat filantrópica que la ha dut a contactar amb polítics i personalitats de la cultura que, d’altra manera, no ho hauria aconseguit. Col•labora amb diferents organitzacions de protecció de la infancia. Segons el diari El Mundo,és fundadora amb Frederick Mostert, Timothy Trainer i Chen Xuemin, de la Fundación Auténticos (de la que curiosament no trobem cap web), on desenvolupa la seva principal activitat. Aquesta Fundació està dedicada a sensibilitzar contra las xarxes de rentat de diners, càrtels de narcotraficants, paramilitars i contra el treball infantil. Té presència en molts països del món.

Al febrer de 2006, Corinne juntament amb el duc Carl von Würt- temberg –la seva filla és fillola del Rei Juan Carlos– ja va presidir un polèmic sopar de 26 persones, en el que van convidar al Rei coincidint amb la seva visita a Ditzingen, una ciutat de Ba- den-Württemberg, al sud de Alemanya, d’uns 100.000 habitants , i arràn d’això, per un tema de factures fou investigada per un pressumpte frau a Hissenda que va arribar als Tribunals de Justicia.

A l’abril de 2006, Corinna va acompanyar el Rei d’Espanya i una delegació espanyola a l’Arabia Saudita.

Un any després, al 2007, va tornar a l’Arabia Saudita com a representant oficial del Rei i ella es va trobar amb el príncep Alwaleed, el qual la allotjà i va fer un sopar en el seu honor.

Desprès, també va estar en aigües del port de València dalt un vaixell representant de Suïssa en els anys de la Copa Amèrica de Vela, i en molts altres llocs de prestigi com Mònaco, etc.

El mes d’agost de 2010, es va morir el seu pare que era danés i treballava de director per a Europa de l’aerolínia brasilenya VARIG.

Del Regne d’Espanya, a més de Madrid, coneix Lanzarote. A Anglaterra té o tenía una casa de camp de les més grans d’aquell Regne, però ara es pasa llargues temporades al Regne d’Espanya, i és i ha estat notícia als mitjans de fora del Regne d’aquí.., per haver estat vinculada sentimentalment amb el Rey Borbó de forma reiterada en els últims anys. De fet ha estat portada a la revista alemana  ‘Bild Zeitung’ on li dediquen un extens reportatge sobre la seva amistat amb el monarca, a més de considerar un gran escàndol que la princesa alemana comparteixi catifa vermella amb el Rei d’Espanya, quan aquest està casat. La premsa alemanya i alguna de l’estat espanyol, està informant de rumors en els que s’afirma que Corinna de 46 anys, manté relacions íntimes amb el monarca de 73 anys. I és que des del cas Undargarin, la Casa Reial ha deixat de ser un tema tabú per alguns -uns pocs- mitjans de comunicació de l’estat espanyol. Segons Bild, Corinne es troba, aquest dies, a la seva casa de Mònaco.

Foto d’enguany publicada per la revista alemana:

  • Foto publicada por la revista alemana Bild.

La princesa Corina, té 46 años, està divorciada i és mare de dos fills, diuen, què és una gran aficionada de la caçera i la vela, dues passions que segons diuen, comparteix amb Sa Altesa Reial Don Juan Carlos I. Veure el seu album de fotos

També ha actuat com “representant” del monarca davant el príncep Alwaleed bin Talal, que poseeix una de las majors fortunes de l’Arabia Saudí i ocupa el lloc 29 en la lista Forbesdels personatges més rics del món.

Segons José L. Lobo, en El Confidencial madrileny: “La princesa Corinna zu Sayn-Wittgenstein, amiga del Rey, negoció al menos en una ocasión en nombre de Don Juan Carlos ante el príncipe saudí Alwaleed bin Talal Alsaud, que posee una de las mayores fortunas de su país y ocupa el puesto 29 en la lista Forbes de los personajes más ricos del mundo.
El multimillonario es sobrino del rey de Arabia Saudí, Abdalá bin Abdelaziz, y conoce desde hace más de un lustro al monarca español. El pasado domingo, precisamente, Don Juan Carlos le envió una carta de felicitación tras el archivo en la Audiencia de Palma de una denuncia por violación presentada contra él en Ibiza por una joven modelo en el verano de 2008. 
El príncipe Alwaleed bin Talal, presidente de Kingdom Holding Company, un gigantesco conglomerado empresarial con inversiones en bancos, hoteles, compañías informáticas y medios de comunicación, recibió en 2007 a la princesa Corinna zu Sayn-Wittgenstein en su cuartel general de Riad, la capital de Arabia Saudí, en su calidad de “representante de Su Majestad el Rey Juan Carlos de España”.
El Rey y el príncipe saudí Alwaleed bin Talal.Así lo reconoce la propia Kingdom Holding Company en una nota oficial emitida en 2010 con motivo del primer encuentro que Bin Talal y el embajador español en Arabia Saudí, Pablo Bravo, celebraron en Riad. El comunicado recuerda que tres años antes, en 2007, el presidente de la compañía se reunió con Sayn-Wittgenstein, “representante” del Rey, en su oficina de la capital saudí, y posteriormente “ofreció un almuerzo en honor de su invitada”. (…)”.

https://i1.wp.com/www.parahoreca.com/wp-content/uploads/2012/04/corinna-photo1.jpgL’empresa Boss&Company Sporting Agency, impulsada per Corinna zu Sayn-Wittgenstein, que s’encarregava de totes les gestions necessaries perquè els seus rics clients gaudiren de safaris i caçeres en el continent africà o qualsevol altre del món. L’empresa era británica i fa tres anys que va plegar, quan funcionava es comprometia a “satisfer totes les necessitats“, des del transport en vols, al lloguer de rifles, passant per la munició, les llicències de caça, els permisos del país de destí, l’allotjament i la manutenció.

Altres consequències té l’afer, per a José Antonio Zarzalejos, des de Madrid:
El Rey ha hecho que el vaso de muchas paciencias haya rebosado. La opinión pública -y publicada- recibió ayer con perplejidad la noticia de que Don Juan Carlos había sido operado en la Clínica San José de Madrid durante la madrugada del sábado de una fractura múltiple de cadera a consecuencia de una caída en Botsuana (África central) mientras participaba en una cacería de elefantes.
Se desvelaba así la razón por la que el Jefe del Estado no había aparecido en público desde el pasado domingo de Resurrección, ni siquiera para visitar a su nieto mayor, Felipe Juan Froilán, primer hijo de la infanta Elena, ingresado en la clínica Quirón de la capital tras propinarse accidentalmente un disparo en el pie cuando pasaba en Soria sus vacaciones de Semana Santa con su padre, Jaime de Marichalar. https://notanaprop.files.wordpress.com/2012/04/article-1196639-056547b2000005dc-32_468x286.jpg?w=300
El entorno del Rey había lanzado la especie de que estaba “muy afectado” por el accidente que le evocaba el que protagonizó él mismo y que acabó accidentalmente con la vida de su hermano, el infante Don Alfonso en Estoril en 1956. La realidad era muy otra: el Jefe del Estado -al parecer, invitado- se había trasladado a Botsuana, país al que se desplazó también en 2005, para practicar la caza mayor -de elefantes- ocultando el viaje bajo el eufemismo de su “carácter privado”.
El desplazamiento del Rey al país africano -en el que España no tiene representación diplomática y con un sistema de comunicaciones precario- se producía después de que el 3 de abril viajase a Kuwait para “impulsar las relaciones políticas y económicas con aquel país”, sin que tampoco este desplazamiento constase en su agenda oficial ni se diese noticia previa del mismo. 
https://i2.wp.com/www.vanitatis.com/cache/2012/04/15/44corina_i.jpgLo más llamativo es que el Don Juan Carlos viajó al pequeño Estado árabe sin la compañía de un ministro de jornada, como manda no sólo la tradición, sino como también exige el refrendo -a efectos de cualquier tipo de responsabilidad- de los actos y palabras del Jefe del Estado según el artículo 64 de la Constitución.
La agenda del Rey tampoco fue desvelada por su Casa para saber con exactitud cuántos días de la Semana Santa pasó Don Juan Carlos en Palma de Mallorca. Según entornos próximos al monarca, el Rey parece sumamente renuente a dar conocimiento de sus actividades. Así sucedió cuando, a petición suya, se reunió en la sede de Telefónica el pasado 20 de marzo, con dieciséis de los diecisiete miembros del Consejo Empresarial de la Competitividad, que agrupa a los principales dirigentes de las grandes compañías españolas.
El almuerzo se conoció por una filtración a El País y El Mundo que publicaron el domingo  25 de marzo en primera página una fotografía del acto a cinco columnas. A lo largo de la mañana de ese día, y ante el revuelo causado por la inédita exclusiva, la Casa del Rey -que asumió el error de considerar privado el encuentro pero que negó la autoría de la filtración- distribuyó a través de la agencia EFE las imágenes del monarca y los empresarios pero ya pasadas las 11 horas de la mañana.
Estos comportamientos del monarca se producen, además, después de la exclusión de la Casa del Rey -y por lo tanto, de las actividades del Jefe del Estado- del anteproyecto de Ley de Transparencia que aprobó el Consejo de Ministros el pasado mes de marzo. (…)”.

La premsa internacional, només la internacional, naturalment,com la revista Paris Match, diu que la Casa Reial espanyola “viu la seva primavera podrida”. Són les més prestigioses publicacions com Time, Le Monde o The Financial Times, La Stampa, amb un article signat per Gian Antonio Orighi.

A España hi ha dues reines: la oficial, Sofía, de 73 anyos, casada des de 1962 amb el Rei Juan Carlos, i la oficiosa, la provocant i rubia princesa Corinne zu Sayn-Wittgenstein, de 46 anys, separada i amant des de fa quatre anys del sobirà més tombeur de femmes d’Europa”, posa la notíca publicada.

Veure el Confidencial on s’assegura que Corinne Larson representa al Rei a l’estranger.

1500 amants segons la premsa italiana

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
Segueix

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 167 other followers