Diari NO TAN A PROP.

Al Baix Maestrat aboquem al mar les aigües residuals sense la depuració mínima legal. Havíem de tenir una depuradora amb data límit a l'any 2000 i ens la neguen malgrat que fa més de vint anys que paguem al rebut d'aigua un canon valencià de sanejament per una depuració que no es fa. A més incomplim la Directiva 91/271. Ja n'hi ha prou de tirar merda al mar.

Benicarló: El Bloc respon al Sr.Serrano sobre l’assumpte dels sous dels Regidors. “Es tracta de justificacions amb mentides, ha dit Ricardo Mascarell” juliol 8, 2011

Filed under: Països Catalans — notanaprop @ 2:28 pm

Relacionada: L’ajuntament de Benicarló aprova les remuneracions dels regidors

El Bloc respon al Sr.Serrano sobre l’assumpte dels sous dels Regidors. “Es tracta de justificacions amb mentides, ha dit Ricardo Mascarell”

Davant la justificació del Sr Serrano, regidor d’Hisenda, dels sous de l’equip de govern que el PP es va aprovar en el passat ple del mes de juny, el portaveu del BLOC , Ricardo Mascarell ha matisat que “amb la mentida a la boca el Sr Serrano no trobarà mai la veritat i desitja que eixe no siga el camí a seguir per part de l’equip de govern com ja van fer en moltíssimes ocasions de la passada legislatura”.

Segons Serrano, els sous van en funció al treball que es desenvolupa, fet que en esta legislatura encara estan per demostrar i per tant aquesta no es una justificació vàlida. Però malgrat això, ells es van aprovar uns sous que no es corresponen en absolut a les justificacions numèriques del regidor d’Hisenda: “les retribucions de l’equip de govern per les dedicacions exclusives suposen un 10% menys respecte al 2003, (va dir a la cadena COPE) i un 20% menys respecte al 2003, (va dir a la cadena SER)”, però tant n’hi fa, “tant en un cas com en un altre això és mentida ja que al 2003 l’única dedicació exclusiva que hi havia era la del Sr Flos amb 2.285€ i segons les matemàtiques ni la reducció del 10%, ni del 20% es corresponen amb els 2.548€ que cobraran el Sr Serrano i la Sra. Vallés” afirma Mascarell. “Les dedicacions parcials suposen un 9% menys respecte al 2007”, va manifestar el regidor de l’equip de govern. “Una altra mentida, perquè la rebaixa del 9% aplicada a les 6 dedicacions de 1800€ ni a les 4 de 1480€ que tenia l’equip del PP al 2007, no es corresponen amb les 6 de 1784€ ni amb les 5 de 1478€ que cobraran ara. I el mateix passa amb el que cobrarà l’oposició, si assisteixen a les diferents comissions. Les quantitats no es corresponen”.

Des del BLOC es continua pensant que les quantitats que s’han assignat els membres de l’equip de govern del PP són abusives i més pel moment de crisi que estem patint tots i els regidors haurien de ser els primers en donar exemple i cenyir-se el cinturó. La proposta de reducció de sous plantejada pel BLOC no va estar acceptada pel PP amb la qual cosa “s’hagueren pogut estalviar 267.586 € anuals o bé 1.070.347 € en tota la legislatura i dedicar-los a moltíssimes altres coses més necessàries, entre elles a crear 52 llocs de treball tan necessaris avui en dia”.

“Les quantitats fixades són exactament les mateixes que cobrava l’anterior corporació l’any 2011, després de la retallada del 5% dels sous. Per tant, no cal que busque cap justificació i menys utilitzant xifres falses i enganyoses. “No s’han rebaixat ni un sol € respecte al que cobraven l’any 2011”, ha afegit Mascarell. Al temps que li ha volgut recordar al Sr Serrano que en l’època BLOC-PSOE (2005), hi havia una dedicació exclusiva de l’alcalde (3.824€), dos de parcials (1258€), dos més parcials (850€) i la resta de regidors cobraven per assistències (si anaven a totes, 1128€ els portaveus i 864€ la resta d’equip de govern). Igualet, igualet que l’actual equip de govern? I no ens val allò que diu de que els números cadascú els fa a la seua manera. “Aquesta és la realitat dels números. Bé, aquesta i que el Sr Serrano justificats o no, s’endurà cada mes 2.548€ durant quatre anys” conclou el portaveu nacionalista.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
Segueix

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 167 other followers