Diari NO TAN A PROP.

Al Baix Maestrat aboquem al mar les aigües residuals sense la depuració mínima legal. Havíem de tenir una depuradora amb data límit a l'any 2000 i ens la neguen malgrat que fa més de vint anys que paguem al rebut d'aigua un canon valencià de sanejament per una depuració que no es fa. A més incomplim la Directiva 91/271. Ja n'hi ha prou de tirar merda al mar.

9 Usos inusuals dels refrescos de Cola agost 17, 2012

Filed under: Països Catalans — notanaprop @ 2:21 am

Mentre que aquests tipus de refrescs acostumen ser un problema per a la nostra cintura, són definitivament un avantatge per als nostres llars, fent-los servir de forma inusual per resoldre altres situacions molt diferents de la nostra sed.Refrescos de Cola per a la Neteja

1. Netejar Olles i paelles cremades. No pots suportar el socarrimat de les teves olles i paelles? Deixeu-les unes hores en remull amb Cola abans de rentar.

2. Descalcificar una caldera. Submergir productes amb Cola també ajudarà a la descalcificació, com amb les olles i paelles cremades, esbandir i rentar després.

3. Neteja parabrises. Eixugaparabrisa només pot anar tan lluny – rentar parabrises del seu acte amb cua per retirar tot el material que s’acumul.

4. Eliminar les taques i olors. Cola és super resistent en greix, la sang i els marcadors. També ajuda a eliminar les olors fortes en la roba. A més del seu detergent regular, aboca una llauna de refresc de Cola a la màquina de rentar i blanquejar.

5. Banys nets. Aboqui una llauna de refresc de cola en la tassa del bany i deixi reposar durant aproximadament una hora abans d’esbandir. Funciona de meravelles!

Salut i Cos

6. Traieu xiclet del cabell. Submergeixi l’àrea afectada en un petit bol de Cola. Deixar reposar durant uns minuts, i netegi amb una tovallola. És possible que vulgueu per rentar el cabell després d’això!

7. Alleujar una picada de medusa. Ajuda a calmar que dolorosa picada abocant Cola sobre ella, si no és té res més.

8. Com desfer-se del olor de pixat.  Cola també pot ajudar a alleujar els efectes d’una altra criatura sigui gos, o fins i tot una mofeta. En la seva dutxa o banyera, abocar Cola per el cos i deixar que reposi durant uns minuts abans d’esbandir.

9. Crear Rínxols. Sorprenentment, abocant Cola sobre el cabell i deixar en remull durant uns minuts abans del xampú li donarà rínxols perfectament inflables.

About these ads
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 167 other followers